Vacatures

Vakantiebanen, seizoensbanen en stages in heel Europa

Werken in het buitenland

Welkom bij Eurocampjobs - dé camping vacature website van Eurocamp en Al Fresco Holidays campingvakanties. Wil je werken op één van onze campings in het buitenland? Wacht dan niet met solliciteren! Je vindt hier direct een vacature of stage voor een camping baan die precies bij je past!

Tijdens een zomerbaan in het buitenland doe je werkervaring op en oefen je je talen. Én je ontdekt andere culturen en ontmoet nieuwe mensen - van verschillende nationaliteiten. Je kunt solliciteren naar vacatures op een Eurocamp of Al Fresco camping in Frankrijk, Italië en Spanje. Is zo’n camping baan iets voor jou? Bekijk dan onze verschillende functies en vacatures op de campings en solliciteer eenvoudig online naar een camping baan.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de desbetreffende functie.

Campingmedewerker

Als campingmedewerker in het buitenland zorg je voor het beheer van de accommodatie en ben je het aanspreekpunt voor de gasten.

Beheerderskoppel

Samen met uw partner geheel zelfstandig zorg dragen voor onze accommodaties en gasten.

Single Campingmedewerker

Als Single Campingmedewerker ben je geheel zelfstandig verantwoordelijk voor onze accommodaties en gasten.

Voordelen

Uniform

We bieden je een uniform voor alle weersomstandigheden. Goede schoenen moet je zelf meenemen.

Vakantievergoeding

We betalen je 2,5 dag vakantievergoeding per volledige maand dat je hebt gewerkt. Dit betalen we aan het eind van je verblijf uit.

Support team

We hebben het geluk dat we werken met ervaren en deskundige medewerkers die je kunnen begeleiden bij je nieuwe uitdaging.

Talenkennis

We bieden vakanties aan gasten uit verschillende delen in Europa. Daarnaast werk je in een internationaal team.

Ervaring voor het leven

Wellicht is dit de eerste keer dat je in een ander land gaat werken. Tijdens je seizoen zal je ervaringen voor het leven opdoen

Technische vaardigheden

We moeten onze accommodaties veilig en tiptop in orde houden. Afhankelijk van de functie zal je eenvoudige en meer complexe taken gaan voltooien.

"Eurocamp kwam op mij betrouwbaar over. Mijn indruk was juist want ik heb enorm veel geleerd en een fantastische tijd gehad!"

Stephanie | Campingmedewerker