Heb je een tussenjaar?

Vakantiebanen, seizoensbanen en stages in heel Europa

Tussenjaar voorkomt verkeerde studiekeuze

Er een jaar tussenuit na het eindexamen? Veel ouders staan niet direct te springen van vreugde als hun kind met het idee van een tussenjaar komt…. Maar het tussenjaar groeit in populariteit. En er is steeds meer besef dat een tussenjaar énorm nuttig kan zijn - zeker als een leerling nog geen overtuigende studiekeuze heeft gemaakt. In het Nederlandse HBO valt één op de drie studenten in het eerste jaar uit doordat ze een verkeerde studiekeuze maakten. Om deze reden raden Amerikaanse topuniversiteiten hun studenten zelfs aan een tussenjaar te nemen voordat ze aan hun studie beginnen!

Tussenjaar invullen? Verdien geld met een camping baan in het buitenland!

Mits je dit jaar goed invult natuurlijk. Experts zien reizen als één van de beste manieren om je tussenjaar in te vullen. In het buitenland ontdek je nieuwe dingen, leer je veel mensen kennen en doe je leerzame ervaringen op. ‘Uit de schoolbanken’ ontwikkel je jezelf en ontdek je eigenschappen die je helpen bij het kiezen van de juiste studierichting.

Seizoensbaan bij Eurocamp

Er zijn diverse invullingen te vinden voor een tussenjaar. Veel van de tussenjaar ideeën zijn behoorlijk prijzig. En wil je reizen? Dan moet je eerst flink sparen. Eurocamp heeft daar de oplossing voor – een zomerbaan als campingmedewerker op één van de zonnige bestemmingen in Europa. Je krijgt hier gratis huisvesting – én nog een vast salaris ook. Meer informatie ›

Anneke Geitenbeek - Recruitment Manager bij Eurocamp legt uit: “Jaarlijks kloppen er veel studenten en scholieren bij ons aan voor een seizoensbaan. Ze zoeken naar tussenjaar ideeën omdat ze gestopt zijn met hun studie, of nog niet weten wat ze willen studeren. Op onze ruim 190 campings in Frankrijk, Spanje en Italië leren ze nieuwe mensen van verschillende nationaliteiten kennen, werken ze in teamverband en ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden. Bij thuiskomst spreken ze vloeiend Engels. Ik kan het van harte aanbevelen – en ik spreek uit ervaring. Mijn eigen dochter volgt na een tussenjaar bij Eurocamp nu de opleiding die helemaal bij haar past!”

Voordelen

Salaris

We bieden een marktconform salaris voor alle functies. Aan het eind van de maand betalen we uit.

Accommodatie

We bieden je, kosteloos, een volledig ingerichte stacaravan of tent om in te wonen. Je hebt toegang tot gedeelde en privé-woonruimtes.

Reizen

Wij zorgen voor de reis naar je nieuwe werkplek. Ga je liever met eigen vervoer dan krijg je uiteraard een vergoeding voor de reiskosten.

Korting

Vanaf het moment dat je begint bieden wij je familie tot 40% korting op onze vakanties. Zo kan je familie jou altijd bezoeken.

Carrière

Wij zijn onderdeel van de grootste groep van aanbieders van campingvakanties met voldoende gelegenheid om te leren en je te ontwikkelen.

Campings

Wij zijn actief op meer dan 200 campings in Europa; van grote parken aan het strand tot klein landelijke gelegen campings.

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden