Heb je een tussenjaar?

Vakantiebanen, seizoensbanen en stages in heel Europa

Tussenjaar - de vele voordelen

Experts zien reizen als één van de beste manieren om je tussenjaar in te vullen. In het buitenland ontdek je nieuwe dingen, leer je veel mensen kennen en doe je leerzame ervaringen op. ‘Uit de schoolbanken’ ontwikkel je jezelf en ontdek je eigenschappen die je helpen bij het kiezen van de juiste studierichting.

Veel van de tussenjaar ideeën zijn behoorlijk prijzig. En wil je reizen? Dan moet je eerst flink sparen. Eurocamp heeft daar de oplossing voor – een zomerbaan als campingmedewerker op één van de zonnige bestemmingen in Europa. Je reis wordt betaald en geregeld, je krijgt gratis huisvesting – én nog een vast salaris ook.

Geld verdienen

Je ontvangt maandelijks een vast salaris. Wij vergoeden je reis en accommodatie. Dat betekent dat jij op locatie alleen je eigen boodschappen hoeft te betalen. Zo hou je veel geld over om te sparen of ui te gaan!

Internationale vriendschappen

Eurocamp is een internationaal bedrijf, dat betekent dat de teams bestaan uit verschillende nationaliteiten.  Zo maak je nieuwe vrienden in heel Europa. Leuke vakantieadresjes voor later!

Levenservaring opdoen

Wat een avonturen ga jij meemaken! Je leert op eigen benen te staan en maakt ervaringen mee waar je veel van zal leren en die je verder zullen vormen

Tijd voor toekomstoriëntatie

Even wat langer de tijd nemen om na te denken over wat je wil gaan studeren zodat je een keuze kan maken waar je volledig achterstaat en de studie afmaakt waar je aan bent begonnen

Werkervaring opdoen

Een periode in het buitenland staat goed op je cv. Verder ga je je verantwoordelijkheid nemen en leer je omgaan met collega's en gasten. Waardevolle ervaring die je overal op de werkvloer weer kan inzetten

Verbeteren van je Engelse taal

Onze voertaal is Engels, zo verbeter jij in rap tempo je Engels, een wereldtaal. Ideaal voor die eventuele internationale studie!

Helemaal niet zo gek, zo'n tussenjaar

Veel ouders staan niet direct te springen als je met het idee van een tussenjaar komt…. Maar het tussenjaar groeit in populariteit. Er is steeds meer besef dat een tussenjaar énorm nuttig kan zijn - zeker als een leerling nog geen overtuigende studiekeuze heeft gemaakt. In het Nederlandse HBO valt één op de drie studenten in het eerste jaar uit doordat ze een verkeerde studiekeuze maakten. Om deze reden raden Amerikaanse topuniversiteiten hun studenten zelfs aan een tussenjaar te nemen voordat ze aan hun studie beginnen!



Anneke Geitenbeek - Recruitment Manager bij Eurocamp legt uit: “Jaarlijks kloppen er veel studenten en scholieren bij ons aan voor een seizoensbaan. Ze zoeken naar tussenjaar ideeën omdat ze gestopt zijn met hun studie, of nog niet weten wat ze willen studeren. Op onze ruim 200 campings in Frankrijk, Spanje en Italië leren ze nieuwe mensen van verschillende nationaliteiten kennen, werken ze in teamverband en ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden. Bij thuiskomst spreken ze vloeiend Engels. Ik kan het van harte aanbevelen – en ik spreek uit ervaring. Mijn eigen dochter volgt na een tussenjaar bij Eurocamp nu de opleiding die helemaal bij haar past!”

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden