Camping medewerker

Vakantiebanen, seizoensbanen en stages in heel Europa

Deze zomer werken in vakantiesfeer? Nieuwe vrienden maken én je talen oefenen? Kom werken op de camping! De leukste werkomgeving. Zon, zee & strand. Solliciteer nu bij de nr. 1 in campingwerk met ruim 250 banen in Frankrijk, Spanje of Italië. Er is nu nog plek op de meest gewilde locaties.

Bij Eurocamp gaan we al 40 jaar lang verder om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een campingmedewerker zorgt ervoor dat de accommodaties schoon en piekfijn in orde zijn. Je heet onze gasten hartelijk welkom in de receptie en staat de hele vakantie voor ze klaar. Hebben ze een vraag over activiteiten, waar je de lekkerste pizza eet of zoeken ze een mooie wandelroute; ze vragen het jou!

Als campingmedewerker ben je vriendelijk en hulpvaardig. Ook doe je wat eenvoudige administratieve werkzaamheden. Ben je praktisch ingesteld en initiatiefrijk? Dan heb je bij ons een pré voor een zomerbaan.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je vindt het leuk om te werken met gasten
  • Je kunt goed werken in teamverband
  • Je bent energiek, hulpvaardig en flexibel
  • Je spreekt ook Engels

Wanneer ben je beschikbaar?

  • Hele seizoen (+/- 5 maanden): start voor 15/04 – einddatum 15/09
  • Voorseizoen (+/- 3 maanden): start voor 15/04 – einddatum 15/07
  • Hoogseizoen (+/- 2 maanden): start tussen 20/06 en 10/07 – einddatum 15/09

Voordelen

Salaris

We bieden een marktconform salaris voor alle functies. Aan het eind van de maand betalen we uit.

Accommodatie

We bieden je, kosteloos, een volledig ingerichte stacaravan of tent om in te wonen. Je hebt toegang tot gedeelde en privé-woonruimtes.

Reizen

Wij zorgen voor de reis naar je nieuwe werkplek. Ga je liever met eigen vervoer dan krijg je uiteraard een vergoeding voor de reiskosten.

Korting

Vanaf het moment dat je begint bieden wij je familie tot 40% korting op onze vakanties. Zo kan je familie jou altijd bezoeken.

Carrière

Wij zijn onderdeel van de grootste groep van aanbieders van campingvakanties met voldoende gelegenheid om te leren en je te ontwikkelen.

Campings

Wij zijn actief op meer dan 200 campings in Europa; van grote parken aan het strand tot klein landelijke gelegen campings.

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden