Camping medewerker

Vakantiebanen, seizoensbanen en stages in heel Europa

 

Deze zomer werken in vakantiesfeer? Nieuwe vrienden maken én je talen oefenen? Kom werken op de camping! De leukste werkomgeving. Zon, zee & strand. Solliciteer nu bij de nr. 1 in campingwerk met ruim 250 banen in Frankrijk, Spanje of Italië.

Bij Eurocamp gaan we al 40 jaar lang verder om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een campingmedewerker zorgt ervoor dat de accommodaties schoon en piekfijn in orde zijn. Je heet onze gasten hartelijk welkom in de receptie en staat de hele vakantie voor ze klaar. Als ze meer willen weten over het animatieprogramma, waar je lekker pizza eet of waar je het mooiste strand vindt ; ze vragen het jou!

Als campingmedewerker ben je vriendelijk en hulpvaardig. Ook doe je wat eenvoudige administratieve werkzaamheden. Ben je praktisch ingesteld en initiatiefrijk? Dan heb je bij ons een pré voor een zomerbaan.

Wat vragen we van jou?

  • je bent minimaal 18 jaar
  • je bent een echte team-player
  • je bent energiek en flexibel
  • je spreekt (basis) Engels, Duits is een pré
  • je bent gastvrij en hulpvaardig
  • maar bovenal, jij bent klaar voor avontuur!

 

Wanneer ben je beschikbaar?

  • Hele seizoen (+/- 5 maanden): start voor 15/04 – einddatum 15/09
  • Voorseizoen (+/- 3 maanden): start voor 15/04 – einddatum 15/07
  • Hoogseizoen (+/- 2 maanden): start tussen 20/06 en 10/07 – einddatum 15/09

Valt jouw beschikbaarheid net buiten bovengenoemde data, neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen doen!

Salaris

We bieden een marktconform salaris voor alle functies. Aan het eind van iedere maand betalen we uit. Daar komt per volledige gewerkte maand nog eens 2.5 vakantiedag bij

Reizen

Wij regelen en betalen de heen- en terugreis. Zo hoef je alleen je koffer te pakken en op tijd op de luchthaven te staan. 

Accommodatie

Je verblijft kosteloos in een bungalowtent en deze deel je met een collega. De bungalowtent is volledig ingericht, van bed tot snijplank en koelkast tot servies

Carrière

Met onze e-learning en trainingen kan jij het beste uit jezelf halen. Dit jaar Campingmedewerker? Volgend jaar Teamleader? Bij goed functioneren is veel mogelijk!

Campings

Wij zijn actief op meer dan 200 campings in Europa; bij het strand, de stad of in de bergen, onze locaties vind je overal!

Korting

Mogelijk tot 40% korting* op onze vakanties voor je familie of vrienden om jou op te zoeken. *Vraag naar de voorwaarden. 

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden