Camping medewerker

Vakantiebanen, seizoensbanen en stages in heel Europa

Gap filler

Als gap filler spring je bij daar waar nodig. Om verschillende redenen hebben wij gedurende het hoogseizoen op locatie nieuwe of extra medewerkers nodig. Hierbij kan je denken aan een toename in boekingen of medewerkers die eerder naar huis gaan vanwege familieomstandigheden of verplichtingen. Het gaat dus vaak om vrij onverwachte situaties waardoor we van jou de nodige flexibiliteit vragen en het kan zijn dat we je pas een paar dagen voor vertrek bellen met een bestemming en een ticket.

Het voordeel hiervan is dat je aankomende zomer wel aan de slag kan op één van onze campings in Europa maar dus niet het volledige seizoen (minimaal 10 weken) beschikbaar hoeft te zijn.

Als Gap Filler is het belangrijk dat je kan vertrekken tussen 15 juli en 15 augustus en dat je minimaal beschikbaar bent tot 15 september. Het is uiteraard mogelijk om langer door te werken, op sommige locaties kan dit zelfs tot eind oktober.

Op locatie is je functie gelijk als die van ieder ander campingmedewerker. Lees hieronder de volledige vacature:

 

Deze zomer werken in vakantiesfeer? Nieuwe vrienden maken én je talen oefenen? Kom werken op de camping! De leukste werkomgeving. Zon, zee & strand. Solliciteer nu bij de nr. 1 in campingwerk met ruim 250 banen in Frankrijk, Spanje of Italië.

Bij Eurocamp gaan we al 40 jaar lang verder om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een campingmedewerker zorgt ervoor dat de accommodaties schoon en piekfijn in orde zijn. Je heet onze gasten hartelijk welkom in de receptie en staat de hele vakantie voor ze klaar. Als ze meer willen weten over het animatieprogramma, waar je lekker pizza eet of waar je het mooiste strand vindt ; ze vragen het jou!

Als campingmedewerker ben je vriendelijk en hulpvaardig. Ook doe je wat eenvoudige administratieve werkzaamheden. Ben je praktisch ingesteld en initiatiefrijk? Dan heb je bij ons een pré voor een zomerbaan.

Wat vragen we van jou?

  • je bent minimaal 18 jaar
  • je bent een echte team-player
  • je bent energiek en flexibel
  • je spreekt (basis) Engels, Duits is een pré
  • je bent gastvrij en hulpvaardig
  • maar bovenal, jij bent klaar voor avontuur!

 

Wanneer ben je beschikbaar?

  • Hele seizoen (+/- 5 maanden): start voor 15/04 – einddatum 15/09
  • Voorseizoen (+/- 3 maanden): start voor 15/04 – einddatum 15/07
  • Hoogseizoen (+/- 2 maanden): start tussen 20/06 en 10/07 – einddatum 15/09

Valt jouw beschikbaarheid net buiten bovengenoemde data, neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen doen!

Salaris

We bieden een marktconform salaris voor alle functies. Aan het eind van iedere maand betalen we uit. Daar komt per volledige gewerkte maand nog eens 2.5 vakantiedag bij

Reizen

Wij regelen en betalen de heen- en terugreis. Zo hoef je alleen je koffer te pakken en op tijd op de luchthaven te staan. 

Accommodatie

Je verblijft kosteloos in een bungalowtent en deze deel je met een collega. De bungalowtent is volledig ingericht, van bed tot snijplank en koelkast tot servies

Carrière

Met onze e-learning en trainingen kan jij het beste uit jezelf halen. Dit jaar Campingmedewerker? Volgend jaar Teamleader? Bij goed functioneren is veel mogelijk!

Campings

Wij zijn actief op meer dan 200 campings in Europa; bij het strand, de stad of in de bergen, onze locaties vind je overal!

Korting

Vanaf het moment dat je begint bieden wij je familie tot 40% korting op onze vakanties. Zo kan je familie jou altijd bezoeken.

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden