Beheerders koppel

Samen verantwoordelijk voor onze gasten en accommodaties

Op een beperkt aantal campings is er de mogelijkheid om samen met uw partner geheel zelfstandig zorg te dragen voor onze accommodaties en gasten.

De werkzaamheden zijn gelijk aan die van een campingmedewerker. Met uitzondering van de hogere mate van verantwoordelijkheid en een aantal administratieve taken.

Wij bieden onze beheerderskoppels ook de mogelijkheid om de eigen accommodatie mee te nemen naar de desbetreffende camping. Houdt hierbij rekening met de gemiddelde afmeting van de staanplaatsen (6 meter x 2,5 meter), indien uw accommodatie een groter oppervlak vereist dient u dit voor het interview door te geven aan een van onze medewerkers. Uiteraard is het ook mogelijk om te verblijven in een door ons beschikbaar gestelde accommodatie, hetgeen een luxe bungalowtent of stacaravan betreft.

Er zijn campings waar, afhankelijk van de boekingen, niet fulltime maar parttime gewerkt wordt in het voor- en naseizoen.

Wat vragen we van jullie?

  • Jullie zijn 25 jaar of ouder
  • Jullie spreken goed Engels
  • Energiek, hulpvaardig en flexibel
  • Ervaring in onderhoudswerkzaamheden
  • Ervaring in het werken met gasten
  • Servicegerichte en dienstverlenende instelling
  • Ervaring met administratieve werkzaamheden
  • Jullie zijn beschikbaar van ± 15/4 tot en met ±15/10

Voordelen

Salaris

We bieden een marktconform salaris voor alle functies. Aan het eind van de maand betalen we uit.

Accommodatie

We bieden je, kosteloos, een volledig ingerichte stacaravan of tent om in te wonen. Je hebt toegang tot gedeelde en privé-woonruimtes.

Reizen

Wij zorgen voor de reis naar je nieuwe werkplek. Ga je liever met eigen vervoer dan krijg je uiteraard een vergoeding voor de reiskosten.

Korting

Vanaf het moment dat je begint bieden wij je familie tot 40% korting op onze vakanties. Zo kan je familie jou altijd bezoeken.

Carrière

Wij zijn onderdeel van de grootste groep van aanbieders van campingvakanties met voldoende gelegenheid om te leren en je te ontwikkelen.

Campings

Wij zijn actief op meer dan 200 campings in Europa; van grote parken aan het strand tot klein landelijke gelegen campings.

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden